DANSUL PINGUINULUI LA TIMISOARA

INTR-UN ORAS DIN TARA,SA LUAM UNUL LA INTIMPLARE:TIMISOARA.
DUPA CUM AU CREAT O MODA MORAR SI BUZDUGAN LA RADIO ZU SA SE DANSEZE „DANSUL PINGUINULUI”, ASA SI AICI SE DANSEAZA, DAR CU ALTI PROTAGONISTI.
AVEM CA ORGANIZATORI PERECHEA VIRINUCA-BOMBDANUTA.DAR CUM ERA SI NORMAL TREBUIE SA AVEM O LOCATIE.SA NU FIU ACUZAT DE IMPARTIALITATE ALEG UNA UNA PRIN TRAGERE LA SORTI:LICEUL EMANUIL UNGUREANU.
DACA NE UITAM BINE LA FILMULET VEDEM DUETUL VIRINUCA-BOMBDANUTA, CARE AU SI O TRUPA DE DANS.CELEBRELE: MARINUTA,LILUTA,DANUTZ, CARE DAU DOVADA DE O MARE LOIALITATE.DAR SA CONTINUAM:DUPA CUM SE POATE VEDEA CEA CARE DA TONUL ESTE TALENTATA VIRINUCA, CARE LASA SINGURA TRUPA DE DANS, PENTRU A PREGATII TERENUL DE DANS, UNDE SUNT MULTI CEI CARE VOR DANS(M-AI MULT OBLIGA-TI) SI SA GINDIT VIRINUCA NOASTRA SI A GASIT SOLUTIA: CAMINUL LICEULUI UNGUREANU, UNDE ARE ATITIA ELEVI SI M-AI ALES ELEVE NAIVE PE CARE LE OBLIGA SI LE AMENINTA SA-I EXECUTE DANSUL.DANS PREGATIT SPECIAL SA SATISFACA POFTELE DIABOLICE ALE SEFEI DE TRIB VIRINUCA, DAR DANS CARE SA LASAT CU TRAUME PSIHICE PENTRU ANUMITE DANSATOARE. PENTRU A AVEA COREGRAFIA COMPLETA, APELEAZA SI LA ANGAJATII LICELUI, PE CARE II INTARITA UNUL CONTRA ALTUIA.DANSATORI PARALELI CU DANSUL, ATERIZEAZA SA DANSEZE IN POARTA, CHIAR DACA LA DANS AU LUAT SUB 3 SI POLITIA INTERZICE DANSUL IN POARTA FARA DIPLOMA.BAIAT FINUT, AM VRUT SA O AJUT PE VIRINUCA L;A DANS, DAR LA TOTI DANSATORII LI SA INTERZIS SA DANSEZE CU MINE,PEDEPSA FIIND 10% DINTR-UN SALARIU SI ASA DE MIZERIE.
STAU SI MA INTREB OARE PROPIETARUL TARLALEI STIE DESPRE ACEST DANS ILEGAL, CARE CONSTA IN PIRUIETE, CARE IMPING UNELE ELEVE VINEREA SA IASA DIN DANS, IN LOCUL LOR APARIND DANSATORI CHI, SLOVACI,BOZGORI, CARE PENTRU UN DANS DE 2-3 ZILE PLATESC CIT 3-4 ELEVE CARE AR DANSA 30 ZILE.
CURIOASA ESTE CHESTIA CUM POTI CHEMA LA DANS DOI PARTICIPANTI PE ACELASI LOC? PENTRU CA UNELE FETE PLATESC DANSUL PENTRU 30 ZILE SI SUNT ALUNGATE DIN DANS DUPA 20 ZILE.
DOMNULE DIRECTOR, DUMNEAVOASTRA NU VEDE-TI CE DANS MACABRU DANSEAZA VIRINUCA SI BOMBDANUTA?CUM PUTE-TI PERMITE ASA CEVA?
AM SA MA INTERESEZ PERSONAL, DACA ACEST DANS ESTE AVIZAT DE MINISTERUL INVATAMINTULUI.

4 responses to this post.

 1. Posted by Andrada on 17 martie 2010 at 9:51

 2. HINNYC sbnckrfdrfpr, [url=http://tgvpmxodahvr.com/]tgvpmxodahvr[/url], [link=http://klnzmlwkamlj.com/]klnzmlwkamlj[/link], http://iokriuleycta.com/

  Răspunde

 3. HINNYC sbnckrfdrfpr, [url=http://tgvpmxodahvr.com/]tgvpmxodahvr[/url], [link=http://klnzmlwkamlj.com/]klnzmlwkamlj[/link], http://iokriuleycta.com/
  +1

  Răspunde

 4. QDujWz lecyixzjztey, [url=http://saftaczqlcae.com/]saftaczqlcae[/url], [link=http://xtoimvpiowdp.com/]xtoimvpiowdp[/link], http://kskefudvyozy.com/

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: