Anastase: Ponta conduce un partid care lucrează cu interlopii Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/anastase-ponta-conduce-un-partid-care-lucreaza-cu-interlopii


Liderul PDL Prahova, Roberta Anastase, a afirmat, duminică, la Ploieşti, că Victor Ponta conduce „un partid care lucrează împreună cu interlopii” şi că în PSD Prahova membri ai lumii interlope „au început să crească în ierarhie”, lucru care îi nemulţumeşte pe unii dintre primarii social-democraţi.

 
Anastase: Ponta conduce un partid care lucrează cu interlopii
Imaginea 1/1
 

„Am spus că nu e întâmplător că Victor Ponta nu a votat legea împotriva cămătăriei. Am spus acest lucru pentru că ştim cu toţii că Victor Ponta conduce un partid care lucrează împreună cu interlopii”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Roberta Anastase.

Întrebată dacă atunci când face astfel de afirmaţii se referă doar la judeţul Prahova sau la toată ţară, Anastase a răspuns că ştie de la colegii săi că „nu e Prahova singurul judeţ” în care există legături între PSD şi lumea interlopă.

Ea a adăugat că în judeţul Prahova membri ai lumii interlope „au crescut în ierarhia” PSD, că aceştia spun că sunt responsabili de unele zone din partea PSD, lucru care a provocat „revolta” unora dintre primarii social-democraţi.

SE POATE CA ARE DEREPTATEA ROBERTA ANASTASE, DAR DE CE FACE ACESTE ACUZATII ACUMA, DUPA CE PARTIDUL DINSEI PIERDE TEREN.?

PONTA SE POATE , POATE CHIAR O FACE, DAR DACA ESTE ASA DE CE POPULATIA NU IL SANCTIONMEAZA?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: