POLITICA MINC-O DRACUSPANIA.ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE.CAMPANIE ELECTORALA.APROAPE LA FEL. DOAR CA NU ZBOARA PARI SI ALTE OBIECTE.AFISELE RUPTE ZAC PE TROTUAR.PARTIDUL CONDUS DE MARIANO RAJOY,VB DE PARTIDUL POPULAR SPÈRA SI ARE 90% SANSE LA IA PRIMARIA GANDIEI.GUVERNUL CONDUS DE RODRIGUEZ RAPATERO A FACUT MULTE GRESELI, CARE ACU IN PARG DE CAMPANIE INCEARCA SA LE INDREPTE, DAR ASA CUM ZICE ROMINUL: NU INGRASI PORCU IN AJUN;O SA IL COSTE MULTE PRIMARII.
VIATA E FRUMOASA AICI, OAMENI PRIMITORI, MUNCA MULTA, DAR PLATITA.ASEARA AM SCHIUMBAT CITEVA CUVINTE CU DOMNBUL TORO, VIITORUL PRIMAR SI MI-A FACUT O IMPRESIE FOARTE BUNA, DAR CHIAR DACA CISTIGA, ARE MULT DE LUCRU.
POLITIA ESTE MULT DIFERITA. AICI SPAGA ESTE CA SI INEZISTENTA SI DACA ESTE ESTE FOARTE MARE.GUARDIA CIVIL ISI FACE TREABA BINE,AMENZI MARI SI DACA PE MERIT NU AIUREA.
FETELE SUNT DE VIATA.LA ORCE PETRECERE VEZI PE LA 3-4 DIMINEATA FETE DE 14-16 ANI BETE CRITA, FARA CA NIMENI SA SE IA DE ELE.
SEXUL AICI ESTE LA EL ACASA. IN CLUBURI, FIESTE NU TREBUIE SA AGATA FEMEI,TE AGATA ELE.DACA AI PAPAGAL NU YTY TREBUIE BANIU, POTI AVEA O FEMEIE BELEEA.
C-AM ATIT PENTRU AZI.
P.S.-FETELE PINA IN 35 ANI , CAREVOR SA LUCREZE LA FRUCTE SA MA CONTACTEZE.SE LUCREAZA CU CONTRACT
0034642915356,0034680112728

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: