MINUNEA FLAVIUS IORGOVAN SA IMPLINITDUPA CE M-AI BINE DE 3 ANI DOMNUL IORGOVAN SE ROAGA SA ZUGRAVEASCA CAMERA DE PROTOCOL,IMPARATEASA SA INULTA DE IRINUCA CORDUNEANU, A AVUT IN FINAL TIMP SA RENOVEZE ACEA COCINA,CARE SE NUMEA CAME3RA DE PROTOCOL.
A AVUT TIMP,PENTRU CA EU NU MAI SUNT IMPREUNA CU ANYTA SI DIN LIPSA DE ACTIVITATE A FACUT-O.
CE NU INTELEG EU CUM A PUTUT STA UN VIITOR SEF DE S.R.I. BUCURESTI SA ADMITA ACEA COCINA PE CARE O IMPARTEA CU 1 „CHIT-CHIT” INTELEG CA ESTE CRIZA, DAR IN LOC SA IL PUI PE INCOMPATIBILUL DE DAN PE POST DE PAZNIC(CIND ACEST INDIVID A LUAT SUB 5 LA TITULARIZARE.
DAR CUM SA IA EXAMENUL UN INDIVID CARE LA INTREBAREA PUSA DE DIRECTOAREA DANIELA VIT
„CE FACE-TI DUPA CE PRINDE-TI UN INFRACTOR LA FURAT IN INCINTA LICEULUI?”
IAR DOMNUL, CARE SE CREDEA PAZNIC,FARA ATESTAT SI CARE SI IN ACEASTA SERA TIMP DE O LUNA ESTE IN POARTA, A ZIS” II IAU DATELE SI II DAU DRUMUL>”
ASA CRETINITATE MAI MARE NU AM PUTUT AUZI.ACEST INDIVID A REUSIT SA VOPSESCA ACEA COCINA.SINCER ARATA ACCEPTABIL, FATA DE CUM ARATA:PLINA DE IGRASIE.
VEDE-TI DOAMNA CORDUNEANU CA SE POATE?
DACA DAM 650 RON PE O COCINA SI CIND UNA DIN PARTI NU ISI RESPECTA ANGAJAMENTUL DECIT SUB PRESIUNI ,ATUNCI SE MAI POATE VORBI DE EVOLUTIE.SINCER: CU CINE SA EVOLUAM :
-CU IRINA CORDUNEANU, CARE ESTE PREOCUPA SA DESPARTA OAMENI,SA CONTRASEMNEZE PROCESE VERBALE ILEGALE DOAR DIN DORINTA DE A SCAPA DE ” PIEDICILE,CARE NU II ADMIT ILEGALITATILE?
-CU DANIELA VIT, CARE DIN POSTURA DE DIRECTOARE TRAGE IN MOCIRLA UN LICEU CU MARE GRAUTATE CA UNGUREANU,DOAR PENTRU A O ACOPERII PE IRINUCA CORDUNEANU?
-CU DOMNUL POLITAI LEUCA VALENTIN,(PE CARE L-AM LAUDAT CIND A MERITAT) JOACA LA COMANDA IRINEI CORDUNEANU,CU SINGURUL SCOP SA MA ELIMINE PE MINJE?
CU MARIANA,PEDAGOGA DE 3 BANI, CARE IMI FACE RAPORT CA AM CHEMAT SALVAREA?
-CU DOAMNA DIRIGINTA TOADER LILIANA, CARE IN LOC SA AJUTE FETELE PUNE PRESIUNE PSHICA PE ANYTA SZABO, DOAR PENTRU CA NE IUBIM?
IN REST NU M-AI AM CUVINTE.RUSINE, SA VA FIE RUSINE LA TOTI, PENTRU CA DISTRUGE-TI ACTUL DE INVATAMINT SI APARARE.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: