ESTI DOAR O SARANTOACA FARA CREIER,FARA MINE.ACU`TE AJUTA IRINA CORDUNEANU?Nu sunt aici să îţi rezolv problemele. M-am săturat să fac acest lucru zi de zi doar ca tu „să te simţi mai bine” când ştim amândoi foarte bine că acest lucru nu te ajută deloc. Aş vrea ca măcar o dată în viaţa ta să îţi asumi responsabilitatea pentru a-ţi rezolva problemele.

Nu mă interesează că eşti la ciclu, că eşti nf, că ţi-a mers prost toată săptămâna, că şeful tău nu te apreciază niciodată, că eşti ignorat de colegii de la facultate, că societatea te persecută zi de zi, că ai fost molestat de un unchi când ai fost tânăr, că nu ai bani să îţi cumperi ţigări, că nu ai reuşit să ai o erecţie completă aseară, că soţul te înşeală de fiecare dată când are ocazia, că tu îl ierţi de fiecare dată pentru că „aşa e mai bine”, că nu vrei să te dezvolţi în carieră, că mâine va ploua, că prietena nu ştie să îţi facă sex oral, că niciodată nu ai făcut sex în grup, că nu îţi stă bine părul, că ai duşmani peste tot, că nu îţi susţine nimeni iniţiativele, că cea mai lungă relaţie pe care ai avut-o a fost de 2 zile, că nu ştii ce să scrii pe blog azi, că nu ai apucat să înveţi pentru examen, că îţi plac manele, că tipa pe care o iubeşti în secret din clasa a doua nu te bagă nici acum în seamă, că… că eşti frustrat de toţi şi de toate.

Tu eşti o victimă perfectă. Şi te simţi extraordinar în această ipostază, nu-i aşa? Te poţi plânge non-stop şi poţi consuma cantităţi imense de energie în acest sens.

Cum ar fi dacă ai folosi aceeaşi energie pentru a rezolva problemele? Când oare vom evolua ca ţară şi nu ne vom mai plânge? Când vom accepta faptul că dacă avem o problemă ea trebuie rezolvată… şi energia ar trebui să fie folosită în sensul găsirii tuturor soluţiilor posibile (da, există întotdeauna mai multe soluţii) şi implementării lor.

Ar trebui să întelegem o dată pentru totdeauna că nu va veni nimeni să ne rezolve problemele. Pentru că pur şi simplu nu îl interesează, nu are de ce să consume energie.

Pe de altă parte, o dată ce atitudinea devine proactivă, sunt absolut sigur că există suficiente persoane care ne pot ajuta în REZOLVAREA PROBLEMELOR (şi nu care să ne asculte smiorcăielile de fată mare).

Am găsit acest filmuleţ al femeii care m-a influenţat cel mai mult în „cariera” de Public Speaker şi cred că se potriveşte dacă priviţi puţ
DACA SI ASTIA SI-AU DAT SEAMA CINE E SZABO AN YTA,EU CE SA M-AI ZIC?
TIMPU O VA DOVEDI, DAR NU PERMIT LA NIMENI SA MA TIRASCA PRIN MOCIRLA.
ACU` TE AJUTA IRINA CORDUNEANU?DACA NU ARE INTERES MOLDOVEANCA NU TE M-AI AJUTA.EU MA RETRAG SI SA TE VAD TARANCO CE FACE IRINA PT TINE? VA FACE IRINA PE SFERT DIN CITE AM FACUT EU? NU,PENTRU CA NU ARE INTERES SI FARA INTERES IRINA CORDUNEANU NU TE AJUTA.PACAT CA ESTI „OARBA ” SI NU VEZI CA ESTI DOAR UN „PION” IN „ARMATA IRINEI CORDUNEANU.DEDICATIE PT ANYTA SZABO
http://www.youtube.com/watch?v=sylo5l0UgpA&feature=related

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: