TOADER LILIANA- SATISFACTIA UNEI DISTRUGERI


DISCUTAM MARTI CU O FATA UNDE DIN PACATE INCA M-AI ESTE DIRIGINTA DOAMNA,(DACA POATE FI NUMITA DOAMNA) PROFESOAR(IN ACTE DA DAR IN REST……….O MARE DECEPTIE) SI INTIMPLATOR(CHIAR INTIMPLATOR,CRED,TIND SA CRED) A TRECUT SUPER DIRIGINTA ISOSCEL.NU MARE MI-A FOST MIRARE CIND FATA A LUAT-O LA FUGA VIZIND-O.ULTERIOR AM AFLAT DE „ORA DE DIRIGENTI PARTICULARA” TINUTA LA UNELE FETE,PRINTRE CARE SI SZABO ANYTA,EXPLICINDU-LE CA NU AU VOIE SA VB CU MINHE.DC NU STIE.POATE CA NU INGADUI SA VAD CUM O FAT CA SZABO ANITA, CARE ERA O FAT DE 7 SI 8 CIND ER REDCA IONUT DIRIGINTE(TIND SA-L FELICIT PENTRU PROFESIONALISMUL DE CARE DA DOVADA) SI SA AJUNGA IN PRAGUL CORIGENTEI(FARA MICI INTERVENTII) SUB MANDATUL DOAMNEI TAODER LILIANA.
DOAMNA PROFESOARA, VA INTREB, PENTRU CA SIGUR CITI-TI ACEST ARTICOL SAU CEL PUTIN VA INFORMEZA ” MAMICUTA MEA” SUPER SEFA DE TRIB IRINUCA CORDUNEANU, CE AVEM DE IMPARTIT NOI DOI? CU CE TUPEU TIPA-TI LA SZABO ANYTA ” CE CAUTI CU ASTA? STII CA N-AI VOI?TOCMAI DIN CAUZA DVS S-AU AJUNS LUCRURILE ASA DEPARTE. BINE CA AICI ARE CONTRIBUTIE SI SUPER PEDAGOGA MARIANA, CARE GELOASA PE FERICIREA ALTORA SI DINSA NEAVIND TREBUIE S-O DISTRUGA SI PE A ALTORA.
DAR DVS AVE-TI O FACULTATE, O PEDAGOGIE.STAU SI MA INTREB SI VA INTREB RETORIC: DE CE VA PRESTA-TI LA JOCUL MIZERABIL FACUT DE MARIANA SI IRINA CORDUNEANU.SUNTE-TI MA, DACA COPILUL DVS AR PATI ASA ,V-AR CONVENI? DIN CITE STIUY SUNTE-TI O FEMEIE CREDINCIOAS;ASA VA INVATA RELIGIA PE DVS?
SINCER NU M-AI INTRA-TI IN BISERICA, POATE AVE-TI SOARTA LUI SOLOMON DIN TEMPLU.
LA INCEPUT AM AVUT PUNCTE COMUNE, DAR CIND M-AM LEGAT DE REFERATELE DFALSE FACUTE DE IRINA CORDUNEANU SI INTERDICTIA PUSA CU AJUTORUL ” COLONELULUI”EI V-ATI SCHIMBAT PAREREA? UNDE ESTE VERTICALITATEA, CARE AR FI TREBUIT SA O INVATAT LA PEDAGOGIE?
PUTERE NU ESTE PUTERE, DACA SE FACE CU LACRIMI NEVINOVATE, GEN ANYTA SZABO SI MULTE ALTE FETE.
SA VA FIE RUSINE(IMI PARE RAU CA ZIC ASTA UNUI CADRU DIDACTIC, CARE PE DEASUPRA ESTE SI MAMA) DAR NU VA MERITA-TI LOCUL IN INVATAMINT.
LASA-NE,LASA-NE,LA CANAL CU DUMNEAVOASTA.VI SE POTRIVESTE MELODIA.SI IMAGINILE VA CARACTERIZEAZA.
ASTEP UN RASPUNS,DACA AVE-TI DEMINTATE SI M-AI ALES PUTERE DE RASPUNDERE.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: