SZABO ANYTA- SI STELUTELE PLATESC


DE CE INGERII, PENTRU CA DESI NU MAI SUNT CU ANYTA DE MULT, EA ESTE O STEDLUTA, PE CALE SA APUNA PREMATUR DIN CAUZA…..CAUZE SUNT MULTE, DAR INTR-UN CUVINT .: IRINA CORDUNEANU.
DE CE EA?PENTRU TEROAREA PSIHICA PE CARE O APLICA FETEI. AMENINTIND-O CA DACA O VEDE CU MINE O DA AFARA DIN CAMIN.
DE DOAMNA ADMINISTRATOR? DE AIA DOAMJNA ELISABETH VA DAT FATA IN GRIJA? PENTR A VENI O LEGUMA?EA NU ARE DREPTUL LA FERCICIRE, DECIT DACA VA CERE ACORDUL?
IRINUCA SOARELE TE VA PEDEPSI PENTRU CE FACI ACESTEI FETE. NU ZIC DUMNEZEU, PENTRU DUPA FAPTELE PE CARE LE FACI ,NU STIU CIT CREZI TU IN DUMNEZEU.UITA-TI-VA DRAGI BLOGGERI LA ACEST INGERAS DE FETITA, CARE ESTE PE CALE SA DISPARA.
IRINUCA AI O FAMILIE, AI UN COPIL, SA-TI TRAIASCA, DAR ACU CA ESTI MAMA TE INTREB ESTE BINE CE FACI?DACA PE COPILUL TAU PESTE 15-17 ANI TI-L VA TORTURA CINEVA CUM FACI TU ESTE BINE? NU UITA, DARAGA MEA MAMICA IRINUCA, CA DESI NU STIU CIT CREZI IN DUMNEZEU(DAR DUPA CUM FACI AS TINDE SA ZIC CA NU) NU DOARME SI VEI PLATI INZECIT CE FACI.
TREBUIE ASA INTERVINA TELEVIZIUNEA SI PRESA SCRISA PENTRU CA TU SA LASI FATA IN PACE?
NU CRED CA VEI FI PREA INCINTATA SA AUZI LA TV DE TINE SI DICTATURA TA DIN LICEU.(CUM INCALCI LEGEA CU PORTARII CUM REFUZII SA-MI DAI ORDINUL DE INTERDICTIE, CUM PUI UNII POLITAI SA SE IA DE MINE SI MULTE ALTELE)
CU CE A GRESIT ANYTA DE O TRATEZI ASA? CA A STAT CU MINE SI CA EU NU TI MAI INGHIT MAGARIILE TALE?
IN FRIGIDERUL CAMINULUI SE FURA MINACAREA PE RUPTE, DAR TIE CE TI PASA.IN CAMERE SE FURA SI SI ALCOLISTI CA VLAD SUNT INCURAJA-TI SA SARA LA BATAIE SI SA INCALCE REGULAMENTUL.
DAR POATE FACE ORCINE SI ORCE ATITA TIMP CIT INCEARCA SA-MI FACA MIE RAU. FOARTE FRUMOS IRINA. CUM M-AI VREI SA M-AI VINA ELEVII SI ELEVELE LA TIEN IN CAMIN CU O ASEMENEA TEROARE?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: