20 DECEMBRIE 1989-TIMISOARA


ERAM IN TG JIU ATUNCI, DAR SINCER NU-MI PARE RAU,PENTRU CA IMI PARE RAU CA EXISTA ACEST ORAS.(TIMISOARA)
SE VB DE REVOLUTIE LA TIMISOARA,DAR CARE REVOLUTIE? A FOST REVOLUTIE DE STAT, DAR CE NU INTELEG ESTE DE CE IL CRED ACU` PE ILIESCU VINOVAT.EI LA COMANDA CUI AU IESIT IN STRADA? DE FOAME? CE GLUMA BUNA.EI TRAIAU DIN AFACERI CU SIRBII,CHIAR DACA SIRBII AVEAU EMBARGOU(FOSTA IUGOSLAVIE)
PENTRU CE AU MURIT ATITIA TINERI? PENTRU O VIATA MAI BUNA? CARE? AIA IN CARE SUNTEM, CONDUSI DE BOZGORII?SA FIM SERIOSI.SINCER,CRED CA TOVARASU` CEAUSESCU SE RASCOLESTE IN MORMINT CIND VEDE CE SA ALES DIN MOSTENIREA LUI.SI SINCER II DAU DREPTATE.LA MOARTEA LUI TARA AVEA ECONOMII DE APROAPE 1.000.000EURO.UNDE SUNT ACEI BANII.TIMISOARENII SE BAT CU PUMNII IN PIPT CA SUNT REVOLUTIONARI.O FI, DAR FARA CAP. AU MURIT ATITIA TINERI, DAR PENTRU CE? MULTI ZIC :”O VIATA MAI BUNA”.DAR CARE E AIA?
INAINTE AVEAI BANI SI ALIMENTE PE CARTELA, ACU` AI LA DISCRETIE TOT, DAR NU-S BANI.CARE E AVANTAJU?INAINTE ERAI LUAT DEPE STRADA SI BAGAT IN SERVICI, ACU` ESTI LUAT DIN SERVICI SI ARUNCAT IN STRADA SI EXEMPLELE POT CONTINUA.
ASTA E BINELE ROMINIE?ASTA E REZULTATUL SCONTAT AL CELEBREI „REVOLUTII DE LA TIMISOARA”,ACOLO UNDE MULTI AU CERTIFICAT DE REVOLUTIONAR DESI NICI NU STIU UNDE ESTE OPERA BANATEANA.

Reclame

2 responses to this post.

 1. revolutia adevarata a inceput in 15 decembrie in Timisoara si s-a terminat odata cu aparitia lui iliescu pe 22 decembrie. iar toti cei care au murit dupa 22 decembrie sunt victimele lui iliescu si a agentilor rusi chemati de acesta.
  noi nu am iesit in strada de foame, in ’89 s-a strigat jos comunismul si libertate.
  ghinionul banatenilor a fost ca tot la bucuresti s-a hotarat totul.
  iliescu a preluat puterea si ne-a furat libertatea obtinuta prin sange. si nu numai ca a furat libertatea dar a si inceput vanzarea tarii la fier vechi, cetei lui de parveniti gen hrebenciuc, catarama, vantu etc.
  se stie clar care este adevarul revolutiei dar nu poate iesi la iveala pentru ca ar trebui prea multi sa cada. si de ce s-a intamplat dupa 22 nu sunt straini nici nato nici ue, pe langa principalii artizani rusii lui iliescu.
  cat despre adversitatea ta fata de timisoara, ar trebui sa o lasi mai moale. din banat si ardeal merg catre bucuresti cei mai multi bani, care apoi sunt directionati spre oltenia. deci si in 89 si acum fara noi nu erati bine deloc. nu vreau sa fiu mai dur sa spun mai multe. la firma unde lucrez sunt 80 de oamneni veniti din oltenia. de ce? gara e plina de olteni care cauta de lucru. de ce?
  asa ca las-o mai moale, macar putin respect pentru cei care au murit ca voi sa puteti manca o bucata de carne.

  Răspunde

  • IN 89 NU A FOST REVOLUTIE. A FOST INCERCARE VOASTRA DE LOVITURE DE STAT. ASA CUM AI ZIS SI TU BUCURESTIUL NU VA LASAT SA VA BUCURA TI PREA MULT. DC? PENTRU CA NU MERITA-TI.CIT DESPRE ILIESCU SI RUSI, NU UITA CA ESTE UN DUMNEZEU SI NU ESTE BINE SA MINE.DACA MAI NTRAIA NEA NICU 2 ANI TRANSFORMA TIMISOARA IN TEREN ARABIL . IMI PARE RAU CA NU A APUCAT-O SA O FACA.DE CE VIN OLTENII IN BANAT CA SA VA FACA ACOPERE FALSURILE CA ALTFEL JUMATE DIN TIMISOARA AR FI IN PUSCARII.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: