IRINA DICTATOAREA DIN LICEUL”EMANOIL UNGUREANU” (1)


C-AM DUR TITLUL, DAR SINCER ACESTA ESTE ADEVARUL. NU CREDEAM CA UN CADRU DIDACTIC VA ACTIONA LA COMANDA UN TRIUOU DE MUSCHETARI, CARE AU DREPT SCOP DISTRUGEREA MORALA A UNEI FETE.DAR POATE VA INTREBA-TI CARE SUNT ACEI TREI;AM SA ENUMAR IMEDIAT:
1.PRIMA SI CEA MAI MARE DICTATOARE, CARE PENTRU A-SI ATINGE SCOPUL ESTE DISPUSA SA CALCE PE CADAVRE.ACEASTA ADMINISTRAOARE,VENITA DIN DINTR-O MOLVOVACOMUNISTA,DIN IASI SI CARE SE CREDE BURICUL PAMINTULUI.SA NU O MAI LUNGESC ESTE VORBA DE :AR TREBUI SA-I ZIC DOAMNA, DAR NU MERITA DE IRINA, ADMINISTRATOAREA CAMINULUI DIN CADRUL LICEULUI EMANUIL UNGUREANU.
ACEASTA TARANCA, CARE NU STIE CE-I DE DE CAPUL EI SI CARE DUPA CE AI FACUT O FACULTATE LA ORSOVA, PENTRU CA LA TIMISOARA NU O DUCE CAPUL.
FRATILOR SA INTORS LUME INVERS.SA AJUNS O MOLDOVEANCA, CARE NU STIE NICI PE HARTA UNDE ESTE TIMISOARA, SA TERORIZEZE O FAT IN ASA FEL INCIT SA VREA SA SE OMOARE. ACEASTA ADMNINISTRATORE MODEL, CARE NU STIE CE CAUTA IN TIMISOARA INCHIDE OCHII PENTRU A SCAPA DE „GHIMPI”, DAR CUM? IN MODUL CEL MAI JALNIC. VINE IN CAMERA IN CONTROL, FARA SA BATA LA USA, DESFACE SERTARUL RASFOIESTE SERTARUL UNDE AVEAM LINGURILE SI APOI VREA SA FACA POZE, CU UN TELEFON DEMN DE O ADMINISTRATORA:UN MOTOROLA V3 DE 50 LEI.SI CULME DICTATURII, DUPA SPUSELE EI(NU POT SA-I ZIC DOAMNA PENTRU CA A-SI JIGNI-O PE COLEGA EI, CARE ESTE OADEVARATA DOAMNA :DOAMNA RODICA”)IMPREUNA CU DOMNUL PEDAGOG PLATON AU INTRAT IN LIPSA MEA IN CAMERA SI AU FACUT UN REFERAT FACUT NUMAI CUM IA STIE.
RUSINICA DOMNULE PLATON PENTRU CA TREE-TI CU VEDEREA ACESTE NEREGULI, DE DRAGUL UNOR BANI MINJITI CU LACRIMILE SI SUFERINTA UNEI ELEVE.SI MAI NOU AMENINTA FATA CA DACA O VEDE IN ORAS CU MINTE O DA AFARA DIN CAMIN. DOAMNA INSPECTOARE CUM PUTE-TI TOLERA ACESTE ILEGALITATI.
IRINA ESTE ILEGAL FETITO SA URMARESTI O PERSOANS I MAI NOU DACA NU STIAI SE CHEAM HARTUIRE.
DAR CUM LA TINE INMOLDOVA TERMENUL AST NU EXISTA, NU CA AR EZISTA DICTIONAR IN BIBLIOTECA TA(DACA AI ASA CEVA)
IA AMINTE SA NU AI GHINIONU SA VAD CA SUNT URMARIT DE TINE SAU DE UNELE DIN „BAIETASII PUSI DE TINE”, CA ITI JUR CA VEI INFUNDA PUSCARIA DE NU TE MAI SCOATE NICI TOATE RELATIILE TALE.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: