IRINA DICTATOAREA DIN LICEUL „EMANOIL UNGUREANU” ( 3)


3.SA TRECEM SI LA CEL DE-AL TREILEA MEMBRU, LA ” MULT STIMATA SI APRECIATA” DOAMNA DIRIGINTA TOADER LILIANA, CARE ARE ” MERITUL SA ADUCA O FATA DE MEDIA 7 IN CITEVA LUNI IN PRACUL CORIGENTEI.POATE VA INTREBA-TI,CARE ESTE SCOPUL:S-O DISTRUGA PSIHIC PE ACEASTA FATA.
MOTIVU:
MAMA FETEI NU MA INGHITEA DIN PERIOADA CIND ERAM CU FATA PENTRU CA NU SUNT UNGUR. SI CUM MIE NUN ARE CE SA-MI FACA A VB CU ACEST TRIO DE MUSCHETARI S-O MACELAREASCA PSIHIC, POATE ASA MA ELIMINA DIN VIATA EI. DOAMNELO, DRAGOSTEA NU SE SREGE CU BURETELE.LA INCEPUTUL ANULUI PERSONAL AM VAZUT-O PE IRINA(MUSCHETARITA SEFA), SI DUPA ACEASTA INTREVEDERE FULGER, NOTELE FETEI AU SCAZUT CA LEU.
(SA ZICEM) DOAMNA TOADER LILIANA ETICA PROFESIONALA ASA VA INVATAT? LA MODULU PEDAGOGIC, PE CARE(NUMAI CU UN PROFESOR NU L-TI FACUT)SA ZICEM CA L-TI FACUT ERA SI POSTULATUL LUI EUCLIDE, CARE ZICEA DEIMPARTIALITATEA CADRULUI DIDACTIC.DAR SE PARE CA LA MARIA DUMNEAVOASTRAINTERESUL TRIBULUI ESTE MAI PRESUS DE ORCE. MA DUC SA O IAU PE DANIELA DE LA GAR SI M-AM INTILNIT SI CU ACEASTA FAT SI DIN NEFERICIRE SI CU FANTOMA, PROFEOAREI MODEL, CARE NE AVIND CE FACE O INTREABA CE CAUTA CU MINE, DE PARCA ASTA ERA TREABA DINSEI, NU S-O AJUTE PE FATA SA INDREPTE NOTELE PE CARE LE ARE DATORITA PRESIUNII PE CARE TRIBUL LOR L-U PUS PE FATA.
SINCER N-O URASC, DAR II PROMIT SOLEMN CA DIN SEMESTRUL 2 AM SA MA IMPLIC PERSONAL IN VIATA FETE(PE PLAN SCOLAR) CHIAR DACA SOACRA-ME NU ESTE DE ACORD.PUTIN IMI PASA. ADACA ACESTE 4 FEMEI, CARE INAINTE DE TOATE SUNT SI MAME SI MAI MULT DOAMNA IRINA ESTE PROSPAT MAMI, NU SE GINDESTE CA LACRIMILE SI SUFERINTA ACESTEI FETE SE VOR RASFINGE ASUPRA FAMILIE EI. DUMNEZEU NU DOARME.
ACU` IN AJUN DE AN NOU PRMIT SILEMN CA DACA ACESTE 4 FEMEI SE MAI IMPLICA SA DISTRUGA ACESATA FAT AM SA PUN UN CATATISR SPECILA CU NUMELE LOR LA CATEDRALA SI APOI SA DECIDA DUMNEZEU PEDEAPSA SI DACA MERITA IERTAREA.

Reclame

3 responses to this post.

  1. Posted by Ungureanu Un Baiat on 12 ianuarie 2010 at 14:02

    ai dreptate in legatura cu irina.

    Răspunde

  2. TOATE LA TIMPUL LOR.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: