DR. HARABOR PRESEDINTE?OPRESCU NOUL DALI?


RECENT AM AFLAT DE CANDIDATURA OFICIALA A LUI SORIN OPRESCU.DOMNUL PRIMAR GENERAL AL BUCURESTIULUI, DUPA ULTIMELE DATE PREZENTATE PRESEI ESTE LIDER IN PREFERINTELE OAMENILOR.STAU SI MA GINDESC DACA ACEASTA ASCENSIUNE A LUI SORIN OPRESCU SI MODUL FOARTE INTELIGENT SI ABIL DE A CONDUCE O COMUNITATE DISTRUSA CUM ESTE CAPITALA AREUSIT SA-SI FACA PREZENTA IN INIMILE OAMENILOR.
SINCER IL SIMPATIZEZ PE DOMNULU OPRESCU DE CIND ERA DIRECTOR DE SPITAL, DAR NU CRED CA O TARA SE COMPARA CU UN SPITAL. RECUNOSC CA A CONDUS FOARTE BINE SI CU RESURSE DE MULTE ORI INSUFICIENTE PENTRU NEVOILE UNU SPITAL ASA DE RENUMIT. NU DAU NUME PENTRU A NU FACE RECLAMA,PENTRU CA NU RECLAMA ESTE SCOPUL MEU CI DORINTA DE A ARATA DORINTA DE A AJUTA OAMENII, CHIAR DACA VIATA IN ROMINIA ESTE CUM O STIM:JALNICA.
STAU SI MA GINDESC :OARE AVINTUL SI RECUNOSTIINTA DE CARE SE BUCURA IN CAPITALA DOMNUL SUPER DOCTOR OPRESCU SE BUCURA IL AJUTA SA SA AJUNGA LA COTROCENI.
CERT ESTE CA SUPER BASE NU MAI ESTE DORIT LA COTROCENI SI ORICUM ALTUL VA LOCUI ACOLO DIN NOIEMBRIE.
II DORESC MUL;T SDUCCES DOMNULUI OPRESCU SI POATE UN INDEPENDENT, CARE ESTE CA DOMNUL SUPER DOCTOR OPRESCU ESTE POTRIVIT PT COTROCENI.DOMNUL PRIMAR IMI AMINTESTE DE UN PERSONAJ DIN VACANTA MARE:” DOCTORUL HARABOR.
voi ce aprere aveti? cine este preferatul vostru? ast mesaje

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: