SASE VINE GARDA.VIATA DE TRASEISTADAR


Acu 6 luni treceam cu masina pe strada aradului.Era in jurului orei 01.30 a.m.Am vazut multe fete la „traseu”.Am incercat sa iau „un interviu”,dar nici o „soferita”nu a vrut sa vorbeasca cu mine,asa ca am adoptat o tehnica la invatul unui amic.
M-am deghizat in cersetor.Seara ma deghizam si mergeam in acea zona, pentru avedea” soferitele cum repara schimbatorul de viteze”
Propietarii volanului acestui imens bolid, care trecea cu sutele opreau pe rrind zincind fetelo ca ” are schimbatorul de viteze stricat si care stie sa-l repare.Pentru 30-50lei fetele se ofereau sa-i ajute.
ANCA. m „repara schimbatoare” de la 14 ani,nu-i place ceea ce face, dar lipsa unui servici si nevoia de a manca o mana la ” mecanica tiristilor”. „DACA AR FI SA DAU TIMPU INNAPOI NU AS MAI FACE PROSTITUTIE,NU MA MINDRESC CU CEEEA CE FAC, DAR DACA NU EXISTA ALTA POSIBILITATE,PT UN TRAI DECENT, TREBUIE SQA TREAIESC DIN CEVA.”,A ZIS ANCA

Oana are 17 ani si moartea tatluiei si paralizarea mamei a impins-o spre acest gest extrem.”REGRET SI-MI ESTE RUSINE CU CEEA CE FAC,DAR ASA CUM MAM MA CRESCUT PE MINE TREBUIE S-O AJUT SIEU, DAR CUM BANII SUNT ASA PUTYNI SI FIRMELE SE INCHID SI DAU ANGAJATII PE CAPETE AFARA NU MI-A RAMAS DECIT ACEASTA SOLUTIE.DACA AS GASI UN JOB,DIN CARE SA TRAIESC DECENT AS RENUNTA LA ACEASTA TREABA MURDARA.” A DECLARAT OANA.
In situatya lor mai sunt si alte citeva zeci de fete fete din multe zone ale tarii.
Mai rau o duc fetele care nu au „mecanic de rezerva”,acel ” peste”, care le ajuta si le apara pe fete conrtra unei taxe.Cele care se avinta ,pe acest teren minat si deosebit de minat, fara mecanic de rezerva risca ” sa dispara”
Aleandra o o alat fata mecanic, a incercat sa profeseze aceasta fapta nobila faRA MECANBIC DE REZERVA SI acesti mecanici impreuna cu „ucenicele lor” se luau de ea, au batut-o, silindo sa isi ia mecanic de rezerva.
Ea a fost mai norocoasa, dar o prietena buna de-a ei, ” s-a evaporat ” pt ca nu adorit sa colaboreze cu acesti ” mecanici”.
CHiar daca societatea le condamna si Politia le amendeaza mai mereu, eu le inteleg.
Dac statul romin in loc sa ty ofere de munca te trimite 10 zile acasa fara plata, ele ce sa faca?IN aceste 10 zile ce maninca salariatul? Astept parerile voastre.

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by adi4streetcore on 9 septembrie 2009 at 1:35

    legalizam prostitutia si bagam politicienii la puscarie.

    Răspunde

    • Dar politicienii trebuie sa plateasca pentru fraudele lor.Daca te referi la politicienii, care au fost surprinsi facind sex, nui condamn. Sunt si ei oameni au si ei nevoi, trairi.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: