Ministerul Educaţiei introduce în şcoli teste semestriale de virginitate pentru elevi


SINCER O PRECIAM PE ECATERINA ANDRONESCU.DAR CRED CA INCALCA LEGILE DREPTULUI OMULUI, LEGEA INTIMITATII SI INGRADESTE DREPTUL LA STIU. SA VORBIM SERIOS SERIOS SI LOGIC:
CITE FETE DIN CLASA A12A MAI SUNT VIRGINE:10%/ CE FACEM CU RESTUL? LE EXMATRICULAM, CHIAR DACA UNELE SUNT EMINENTE\?
AM DISCUTAT CU MAI MULTI ELEVI SI ELEVE CARE NU SUNT INCINTATI DE ACEASTA LEGE.
bogdan:
„lool,astia vor sa exmatriculeze 80% din elevi 🙂 ))
n-au decat sa ma caute,oricum nu mai sunt virgin demult 🙂 )”
IULI:”
Eu zic că nu interesează p nimeni ceea ce facem in intimitate. Eu sunt o elevă de 10 j totuşi am prietene care nu sunt virgine dar sunt persoane de adev valoare. Dacă ar exista această sutuaţie j subliniez cuvântul dacă presupun că toţi elevii majori ar trb sa facă o petiţie cu privire la această lege(fictivă) j să acţioneze paşnic. Nu să.şi bage mai ştiu eu c in minister….subliniez ink o dată doar dacă ar fi cazul sa existe o astfel de lege ar trb sa se ia această măsură la care ar putea colabora j părinţii.”
CIPRIAN:”Legea spune ca persoanele sub 14 ani care au avut raporturi sexuale cu sau fara acordul lor au fost supuse unui viol. In cazul in care se dovedeste ca persoana care a savarsit aceasta cauza este peste 14 ani aceasta se supune rigorilor legii. Violul este pedepsit cu inchisoare de pana la 7 ani.
MARIUS:”mda…..ganditi-va ca tampenia asta ar incalca unul din cele mai importante drepturi: DREPTUL LA VIATA PERSONALA. da’ oricum nu va faecti griji, k si asa e un mare kkt :)”
Am rămas cu gura căscată, citind următoarele:

“Pentru a preveni desfrâul din şcoli, ministra Ecaterina Andronescu a decis introducerea semestrială a testelor de virginitate pentru elevi, după ce un sondaj a arătat că peste 80% dintre elevii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani şi-au început viaţa sexuală.

Dacă părinţii s-au arătat încântaţi de această decizie, elevilor nu le-a picat prea bine, mai ales că testele se fac atât cu detectorul de minciuni pentru băieţi, cât şi prin controale ginecologice pentru fete.

Testele se vor face până în anul 1 de facultate, Ecaterina Andronescu subliniind că “o viaţă sexuală sănătoasă începe după terminarea liceului, la 19-20 de ani”.
Conform statisticilor Ministerului Sănătăţii, doar 20% dintre minori folosesc metode contraceptive, situaţie care a cântărit şi ea destul de greu în decizia oficialilor de la Ministerul Educaţiei şi Învăţământului.
Noile metode de ţinere sub control a vieţii sexuale a minorilor vor intra în vigoare începând cu anul şcolar 2009-2010.
Elevii care sunt prinşi cu rezultate negative la teste vor fi exmatriculaţi sau, în cel mai bun caz, transferaţi la şcoli de corecţie.”
Voi ce părere aveţi despre asta?
NU CRED CA SE VA APROBA ACEST AMENDAMENT PT CA ASA CUM SPUNEA SI UN ELEV VOR FI EXMATRICULATI PESTE 80%DIN ELEVI SI ELEVELE DIN TARA? VOI CE PARERE AVE-TI?

Reclame

6 responses to this post.

 1. „NU CRED CA SE VA APROBA ACEST AMENDAMENT PT CA ASA CUM SPUNEA SI UN ELEV VOR FI EXMATRICULATI PESTE 80%DIN ELEVI SI ELEVELE DIN TARA? VOI CE PARERE AVE-TI?”

  Prima fraza e o intrebare sau o afirmatie? Si verbul „a avea” la persoana a 2a plural e „aveti” nu „ave-ti”.

  Sa stii ca putina gramatica nu strica niciodata.

  Răspunde

 2. Posted by sf.asteapta on 12 septembrie 2009 at 8:00

  iubit-va pe tunuri, mama ! sau pe banci, pupitre, catedre, si ce mai gasiti la’nde coor ! cresteti mici idioti ca si voi, urlati pe unde va apuca, umblati cu furculita’n nas sau sub limba, scuipati-i pe toti cei intilniti in cale, ascultati cit mai tare posibil maneaua draga inimii voastre tinere pe vecie ; voi nu veti imbatrini ever, sunteti eterni in acest stadiu.

  Răspunde

 3. De fapt …daca stau bine sa ma gandesc la 12-13 ani inca ma jucam cu papusile :D. Fetele din ziua de azi parca au luat-o razna. Si sti ce este cel mai de cacat lucru?? Ca ne baga pe toate in aceesi oala. Fratilor …inca sunt femei care citesc si asculta muzica clasica (like me). Si intr-adevar….ce-i fute pe ei grija ca desi fata are note bune la scoala…nu trebui dom’le sa si-o traga pt ca asa zice tanti de la invatamant, o tanti frustrata si cretina! Pai de ce nu baga iar vreo 7 materii la bac. Noi ne-am chinuit sa invatam pt 50 de materii (vb vine) si ei de la anu invata doar pt 3 materii dintre care una e sportu. Aci e vorba despre discriminare sau nu… Hugs

  Răspunde

  • pAI DUPA CONCEPTIA DOMNEI ANDRONESCU O FATA VIRGINA E BUNA LA INVATATURA.SA SUCIT LUMEA LEMON TREE.POATE,ADICA SIGUR MINISTRA EPUTIN FRUSTRATA, DAR PROBLEMA SE PUNE, DACA CHIAR PUNE IN APLICARE ACEL PACHET (RIDICOL ZIC EU) DE LEGI, CUI O SA MAI PREDEA PROIFESORII?DAR NU CRED CA VIRGINA SAU NU O FAT NU POATE INVATA.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: