who is nr.1?


Dupa succesul de la gala k1 de la Tokyo,lui Daniel Ghitai sa urcat vedetismul in cap si se crede cel mai bun luptator din Romania.Aceasta afirmatie a ajuns la urechilr mai multor luptatori, dar cel mai deranjat sa aratat Catalin Morosanu zis si MOARTEA DIN CARPATI, CARE SA SIMTIT UMIL;IT SI A LANSAT O DECLARATIE DE RAZBOI.
La turneul din Japonia,Daniel Ghita,a fost in forma pe durata intregii competitii,stabilind un nou record de rapiditate,cu cele 3 victorii prin knock-out,din prima repriza,depasind performanta veche de 11 ani a lui Peter Aerts.Ca urmare a rezultatului el sa calificat in turneul FINAL ELIMINATION de la Seul. din 26.09..Supravietuitorii vor intra in finala de la YOKOHAMA.
Dupa cistigarea cupei in Japonia sa laudat ca este cel mai bun.Reactia cea mai dura a avut-o Catalin Morosanu : MA LUPT CU EL ORICIND.SUNT PREGATIT IN ORCE MOMENT SA-I DEMONSTREZ LUI GHITA,CA SE-NSEALA.GHITA A OBTINUT UN MARE SUCCES LA TOKYO,DAR EL NU POATE SPUNE CA ESTE CEL MAI BUN LUPTATOR DIN TARA.
Ca s-l intepe si mai tare pe Morosanu,Ghita a spus ca diferenta de valoare dintre cei doi este prea mare pentru a da curs unei eventuale lupte.Dupa piramida din Tokyo,Ghita sa ales cu porecla ; SNIPER .Tinteste sa se bata cu sportivi ca BADR HARI,SAMY SCHIT,care sunt mai buni ca ai nostri.Lui morosanu ia transmis DACA VREA CUPA IO DAU SA-I FACA POZA.
eu nu contest valoarea pugilistica a lui GHITA, dar totusi suntem omini si nu cred ca este frumos.
MULT SUCCES GHITA LA YOKOHAMA.

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by b.ozon on 19 august 2009 at 11:29

    Morosanu rocks !

    Răspunde

  2. SI EU CRED LA FEL

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: