BECALI-INGERUL STELELOR


 1. HELMULTH DUCKADAM
 2. MAI 1986
 3. 4LOVITURI DE DEPARTAJARE IN FINALA CU F.C. BARCELONA APARATE
 4. PRIMA SI SINGURA CUPA A CAMPIONILOR EUROPENI DIN ISTORIA STELEI
 5. Aceste sunt in inima oricarui stelist adevarat.
 6. Duckadam este unu din ingerii de la Sevilla, care sunt pe cale sa apuna prematur din cauza unui anevrism,el riscind in orce moment un accident vascular.
 7. Anevrismul este o malformatie congenitala,care consta in aparitia unei zone dilatate a peretelui arterial,ca o umflatura pe traiectulunei artere sangvine.Pacientii diagnosticati cu aceasta boala trebuie operati inainte caanevrismul sa se sparga si sa provoace un accident vascular, care poate fi fatal.Prin interventie chirurgicala doctorul sugruma umflatura cu ajutorul unor clesti de otel.
 8. De mai bine o luna presa loca;a prezinta cazul fostului portar Duckadam,care trebuie sa se opereze cit mai urgent.ca operatia costa 20.000 euro,bani pe care ingerul Stelei 1986 nui are.
 9. „Cine se aseamana se aduna”, este un banc oltenesc, care se adevereste si in cazul lui.fostul boxior Mihai Leu, a sarit in ajutorul lui. promitindu-i cai organizeaza un meci, iar banii pe bilete se vor depune in contul lui Duckadam.
 10. Drama fostului portar al stelei a ajuns si la urechile oitei parlamentare, care a fost miscat si i-au scapat lacrimi.Gigi la sunat zicindu-i
 11. ” Cum ,ma Helmuth,tu ai nevoie de bani ,pentru operatiesi in loc sa ma suni pe mine, vorbesti in ziare?Pai, am ajuatat atitia oameni amariti si nu-ti intindeam tocmai tie o mina?Tu esti o parte din sufletul Stelei. ma”
 12. Raminind un om modest ca intotdeauna, el a declarat politicos:” Gigi, eu nu m-ama plins in libertatea de bani.Pur si simplu oamenii m-au intrebat de sanatate.C e era sa spun?Nici nu pot sa ma bag singur in seama.”
 13. Inimos si cu dare de mina super Gigi ia zis:”Cind te hotarasti sa faci operatia ma suni si gata.Vin banutii imediat.”
 14. GIGI nu este la prima actiune de acest gen.
 15. MIHAIL MAJARU, UN ALT INGER DE AUR AL STELEI,A FOST AJUTAT TOT CU 20 000 .EURO
 16. MAJARU ERA INTR-O SITUATIE CRITICA,FIND LA UN PAS DE AVACUARE DIN CASA IN CARE LOCUIA DIN 1988.
 17. „DL GIGI BECALI MI-A DAT 20000 EURO.O SA-I MULTUMESC MEREU,DEOARECE NU ERA OBLIGAT SA MA SPRIJINE,A DECLARAT ANUL TRECUT MAJARU CU OCHII IN LACRIMI.
 18. PT ACESTE FAPTE SI MULTE ALTELE, PRINTRE CARE SI CONSTRUIREA A 2 SATE IN DECLAR PE DL. GHERGHE (GIGI) BECALI ING3RASUL SAPTAMINI.
 19. SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATAE, PT CA INTINDE-TI O MINA DE AJUTOT ACETOR AMBASADORI, CARE AU PURTAT CU DEMNITATE SI DEMINITATE SI ONOARE CULORILE SI NUMELE ROMINIE.

Reclame

2 responses to this post.

 1. Posted by b.ozon on 19 august 2009 at 11:30

  Ce a mai ramas? Titlul si clipul.

  Răspunde

 2. ONOAREA, DEMNITATEA SI RESPECTUL TUTROR ROMINILOR INDIFERENT DE CULOAREA SPORTIVA.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: