SAHTIOR-GIGEL BUCUR 2-2


Cu un Gigel Bucur in forma maxima, micuta echipa patronata de inimosul Marian Iancu,a reusit imposibilul sa fie egala detinatorii ultemei editii a Cupei Uefa, SAHTIOR.
Sahtior a inceput meciul tare , dar F.C. Timisoara, a reusit sa e4chilibreze meciul.
Cum pe teren se afla o viitot HAGI,asta trebuia remarcat si de tabela. asa ca in minutul 18 Gigel Bucur isi arata clasa si inscrie.Totul mergea spre o victorie timisoreana,, sahtiorul egaleaza.
Cum toata presiunea cadea pe umerii lui Bucur acesta si-a facut datoria si a recidivat.
2-1 in minutul 80 si toti vedem Timisoar victorioaza.Cum si SAHTIOR are un Bucur, mai micut, dar are, el si-a facut datoria egalind.
Intrebat dupa meci, Bucur a declarat:
„”Este un rezultat fantastic pentru noi, dar Şahtiorul rămîne favorită la calificare. Nu ştiu dacă mi-a crescut cota, poate îmi va creşte dacă intru în grupe.
Obiectivul nostru este să ajungem în grupe, fie Champions League, fie Europa League. Noi jucăm să ne calificăm, nu pentru bani. Sperăm ca publicul să reprezinte al doisprezecelea jucător în retur”
Intrebat dupa meci,patronul timisorenilor,Marian Iancu
a declarat:
„Am jucat aproape perfect în faţa unei echipe care astăzi ar fi bătut marile forţe ale Europei.
„Să nu uităm că jucăm în Giuleşti, cu Bistriţa, şi trebuie să debutăm cu dreptul în campionat. Sabău a gîndit foarte bine meciul. La Timişoara, jocul nostru va arăta altfel. Sîntem pregătiţi să facem faţă presiunii. Am dominat tactic jocul, dar la capitolul individualităţi au fost peste noi.

Acest rezultat e meritul lui Sabău şi al jucătorilor. Dacă nu existau acele greşeli personale, am fi putut produce o surpriză. Şahtiorul bătea toate marile echipe ale Europei în această seară. Am jucat aproape perfect în faţa unei echipe cu totul şi cu totul superioare”
Intrebat telefonic, dupa meci.Dumitru Dragomir a declarat:
„”Mă bucură foarte mult că fotbalul nostru a demonstrat că nu este foarte departe de fotbalul din Ucraina, deşi ei au cîştigat Cupa UEFA. Pantilimon e unul dintre cei mai buni portari din lume de vîrsta lui, dar a greşit la golul doi. Este un rezultat normal pentru Timişoara”.
„E un rezultat care poate califica Poli Timişoara, dacă Sabău pregăteşte meciul retur foarte bine. Echipele româneşti s-au calificat cînd au jucat cu cîştigătoarele de Cupa UEFA. Sînt convins că Sabău va pregăti echipa foarte bine pe contraatac. A contat foarte mult pentru Timişoara că Mircea Lucescu n-a fost pe bancă, dar meritau victoria”,a declarat Mircea Sandu despre minunea de la Donetk.
La declaratia data de sabau dupa meci a declarat: ”
Am reuşit un rezultat, pentru unii, surpriză. Trebuie să ne bucurăm de el pentru că am fost puşi în dificultate. Dar ne bucurăm cu măsură, este doar un rezultat bun, nu ne-am îndeplinit obiectivul.

Cel mai greu lucru pentru mine este să îi ţin cu picioarele pe pămînt pe jucători. Am reuşit să obţinem un rezultat bun, dar să nu uităm că ne aşteaptă un meci retur foarte dificil”.
Este o sera minunata, pt fotbalul rominesc, trebuie sa fim realisti ca ne asteapta un retur de foc pe Dan Paltiniseanu.

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by saby on 2 august 2009 at 14:08

    supe articol reusit

    Răspunde

  2. super.e fain articolul

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: