„O SA AFLU CINE LA OMORIT”


Sa scris mult despre moartea megastarului.Pina Justitica da un verdict,in legatura  moartea subita,se iau in calcul 3 ipoteze:

1.moarte naturala- tinind cont de acel stop cardiac, care a fost la baza mortii starului

2.Moartea accidentala produsa de medicul personal ,administrindu-i prea mult sedativ

3.Conspiratie anglo-americana.Aceasta versiune cistiga tot mai mult teren in gurile si  inimile fanilor si familie lui MICHAEL JACKSON.

Dupa interviul dat cau 2 saptamini de sora starului, iese la rampa tatal sau Joe Jackson.

Acesta intr-un interviu dat la ABC , prin  care acuza organizatorii englezi: „Sunt convins ca fiul meu a fost omorit.Nu stiu cine a avut de ciostigat dupa moartea lui,dar mi se pare extrem de dubios, faptul ca organizatorii concertului de la Londra,fac si acuma bani de pe urma lui.Mai mult unul dintre cei 5 doctori,  care s-au ocupat de fiul meuera angajat chiar de ei.”

S-au  vazut lacrimile miniei si razbunarii, care ieseau din ochii unui parinte, care-si ingroapa fiul, ucis.

„Daca  nu vin cu probe concrete dupa cea dea 3a autopsie,o sa eu grija sa aflu cine la omorit si cine are de cistigat dupa moartea fiului meu”,au fost ultimele cuvinte in lacrimi ale lui Joe jackson.

Cert este ca starul nu este dorit in Anglia, dar problema, care se pune : de ce?

Daca cineva are de cistigat ,cine si

revin cu intrebare?

Banii comanda cine traieste pe acesta lume din ce in ce mai mizerabila?

4 responses to this post.

 1. Posted by b.ozon on 27 iulie 2009 at 12:52

  Taica-su e un dobitoc.

  Răspunde

  • dAR DE CE CREZI CA ESTE UN DOBITOC?Un tat care-si vede fiul mort si mai ales sa afle ca a fost sedat mai mult?Explica-mi tu de ce organizatorii englezi au angajat un medic? C a sa se ocupe personal de star? Ce grijulii. M-am emotionat. Sa fim realist. De ce nu era dorit starul in anglia?Fapt deja confirmat de F.B.I.

   Răspunde

 2. Posted by intrus117 on 27 iulie 2009 at 13:06

  CONGRESUL AL- XV-LEA AL PARTIDULUI COMUNIST ROMAN : ROMANIA IN AGONIE

  Dragi romani..ALOO….ALOOO.!! stimati tovarasi,mi sa permis sa va vorbesc din lumea de dincolo… pentru ultima data, post – mortem .Pentru noua generatie din ultimii 20 de ani ,care nu ma cunosc ,eu sunt Secretarul General al Partidului Comunist Roman,tovarasul Nicolae Ceausescu.

  Dragi tovarasi si pretini..,iata ca dupa 20 de ani de cand am fost asasinat de catre fortele oculte ale masoneriei,si a unor grupari mondiale malefice,de la Epoca de Aur pe care am construit-o cu ajutorul clasei muncitoare,constat cu mare regret si durere in suflet, ca Romania se afla in starea de AGONIE de dinaintea MORTII.

  Aflu cu lacrimi in ochi ,ca dupa eforturile mele de a tine departe de poporul roman,pe toti imperialistii,mafiotii economici,tradatorii de tara,capitalistii lacomi si avizi dupa putere,acestia sunt ce-i care va conduc,acestia pentru care voi ma-ti impuscat, v-au adus pe voi dragi romani la limita dintre viata si moarte.Am scapat tara de datorii datorita voua ,datorii pe care le-am facut in interesul de a va construi case si apartamente,starzi ,sosele,metrou,orase, fabrici si uzine,terenuri agricole ,ferme si toate de care va mai amintiti…caci au ramas doar amintiri ,amintiri de suferinta cu munca si sudoare caci toate au fost desarte…..de toate ati fost furati.! Ati rabdat de foame ,este adevarat ,dar astea au fost eforturi nelimitate pentru care voi sa traiti mai bine si pentru care eu eram pe cale de a infaptui un socialism mai bun ca orice forma de guvernamant din lume.Capitalismul se simtea amenintat ,eram singura tara din lume fara datorii externe si iata ca atunci forte obscure,tradatori ai neamului romanesc,masoni si alte grupari oculte ,activisti ai Noii Ordini Mondiale,au recurs la asasinarea mea ,pentru a va fura voua munca voastra si toate bunurile tarii ,dezbinandu-va intre voi,inrobindu-va,si luandu-va orice putere de a va mai rascula pe viitor,impotriva lor.Nu v-au luat doar tara, v-au furat personalitatea, demnitatea,onestitatea,curajul,unitatea de neam.Uniunea Europeana este asasinul real al Romaniei si cu adanca durere urez sincere condoleante poporului roman,pentru ca deja va-ti pierdut identitatea si umanitatea in care ati trait liberi dar nu ati stiut pana ce acesti huligani v-au pacalit cu o libertate falsa si perversa.Dragi tovarasi si pretini….singura voastra sansa este sa va inarmati cu ,cinstea , demnitatea si curajul stramosilor vostri , sa va luati furcile si topoarele si sa mergeti in cautarea judecatii.
  Asta e singura cale..multi destepti din tabara adversa ,care se vor arata ca fiind educati si diplomati,va vor spune ca furca si coasa e o metoda depasita….nu este si niciodata nu va fi…ei ce-i care va fura sunt justitia…iar voi trebuie sa fiti adevarata justitie petru a avea o judecata dreapta.Sa nu-i credeti cand o sa va faca anarhisti,huligani etc pentru ca toate tarile ”civilizate” asta fac de mii de ani subjuga pe cei slabi..fortele militare nucleare subjuga pe cei slabi si isi impart lumea intre ei, si totu-si sunt catalogate ca tari civilizate si mai sunt si sustinute in genocidul mondial pe care il preactica…nu cred ca este nevoie sa va mai relatez politica mondiala a anilor `89-2009..
  Cam astea am avut de spus si sper ca singele strabunilor, sa reinvie din nou in venele voastre si inima voastra…

  http://salvatiromania.wordpress.com

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: