GIGI BECALI-VADIM TUDOR


UNIREA A DOUA PERSOANE INTR-UN DUET SA MAI INTILNIT SI IN ISTORIE;HITLER-MOUSSOLLINI.DAR SE MAI POT INTILNII DUETE SI IN MEDIA :NAE LAZARESCU-VASILE MORARRU,ALEXANDRUARSINEL-STELA POPESCU.

DAR SPRE  DEOSEBIRE DE TANDEMU BECALI-VADIM,LA CELELALTE DUTE AVEM CEVA DE INVATA,DAR CE PUTEM GASI FRUMOS LA UYN CIOBAN SIN UN SOCIOLOG?

ISTORIA POSTREVOLUTIONARA A ROMINIE,CARE A INTERACTIONAT CU GIGI NA ADUS NIMIC BUN,IN AFARA DE CITEVA MII DE CASE(IN JUR DE 5000).UN LUCRU DE LAUDAT,PE CARE DE FAPT AR FI TREBUIT SA-L FACA GUVERNU TARICEANU,DAR ASTA E DE AJUNS,PT A AJUNGE EUROPARLAMENTAR?MAI POATE FI INVATAT DL. BECALI SA SOCIALIZEZE CIVILIZAT CU RESTUL EUROPARLAMENTARILOR,CARE CU SIGURANTA NAU CITI DOAR MIORITA.

SPER CA TIMPU SA-MI DEA O PALMA SI SA-MI ARATE CA MA-NSEL,CA DL BECALI ESTE CU ADEVARAT DE FOLOS ROMINIE SI CELOR CARE LAU ALES,SA ATRAGA CIT MAI MULTE FONDURI PT RECONSTRUCTIA INFRACSTRUCTURII ROMINIEI.

PERSONAL LE UREZ:BUN  VENIT IN LUMEA CIVILIZATA CELOR DOI SI MULTE PROIECTE REALIZATE

Reclame

8 responses to this post.

 1. Foarte mule greseli de gramatica. Pierzi litere, adaugi litere…. Nu cred ca o faci intentionat/ Chiar si pe blog la mogul ai scris plin de greseli…

  Răspunde

 2. Personal ureazai bun venit in lumea civilizata doar lui Becali, Vadim este prezent in lumea civilizata mult inaintea ta.Spre informarea ta „sociologul” are doua doctorate, ceiace denota un bagaj de cunostinte, mult superior lui Gigi, si chiar si celor care i-l denigreaza frecvent in masmedia si pe anumite bloguri.

  Răspunde

  • O FI EL SOCIOLOG,DAR TU STI CITE PROCESE APIERDUT PT CALOMNIE?LUI NASTASE IA PLATIT CITEVA ZECI DE MILIOANE BUNE,PT CALOMNIE.LISTA POATE CONTINUA:COZMIN GUSA,DNA CHIFIRIUC,ANDREEA RAICU.DACA MAI VREI ITIO MAI ZIC.PERSONAL NICI EU NU SUFAR UNGURII,DAR NU POTI SA AFIRMI CA AR ADUNA TOTI UNGURII,PE UN STADION SI I-AR OMORI CU MITRALIERA.NUMAI HITELER A MAI GAZAT MILIOANE DE EVREI.

   Răspunde

   • Nu sunt de acord cu tine. Daca citeai inttreaga fraza la care te referi, cea cu mitraliera, ai fi vazut ca nu s-a referit la uciderea pe stadioane a ungurilor, de altfel are prieteni maghiari. Tot ce spui tu, ai cules de prin scriierile unei anumite partii a presei care nu-l agreeaza. Cat despre procese facand o statistica, ar reveni vreo 2 procente pierdute.

 3. Posted by Cezar on 10 iunie 2009 at 13:06

  gabi esti idiot? daca omu face spectacol il face pana la capat. da-i `nainte ca io ma cac pe mine de ras.

  Răspunde

  • CARE GABI?
   DAR IN PARLAMENTUL EUROPEN NU SE MERGE PT SPECTACOL.CUM POATE ATRAGE FONDURI CU ATITUDINEA LUI DE CLOVN?EU,PERSONAL,IL SIMPATIZEZ PE GIGI,DAR NU CRED CA ESTE LOCUL LUI ACOLO.CEL PUTIN,PT MOMENT

   Răspunde

 4. E fuull de greseli gramaticale. Nu ma intereseaza cat de intentionat o faci, ideea e ca cititorul oboseste realmente citind asa si pana la urma nu te mai citeste deloc. Doi: maniera in care scrii, fonturile, sunt si ele obositoare.
  Trei… nu stiu cat noroc doresti tu lui Gigi Becali&Vadim. Personal le doresc sa se innece.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: